Efterværn

Rette-kurs tilbyder særlige udsatte unge som har brug for støtte og vejledning.

Vi tager os også af  unge som kommer fra plejefamilier, andre opholdssteder, hjemmefra sine forældre eller af andre årsager som gør, at de har brug for støtte – og vejledning, når de skal ud og bo for dem selv.

Rette-kurs besøger de unge i deres lejlighed, tager på dannelsesture med de unge, tager ud og dyrker motion, spiser og laver mad sammen. Går i Tivoli, går en tur i Biografen, kører gokartræs, og div. andre projekter.

Rette-kurs vejleder de unge i sund kost, at have et økonomisk ansvar. Hjælper de unge med at få etableret deres egen lejlighed, hjælp til at gå i banken og få lavet et budget, går på posthuset og andre offentlige steder.

Rette-kurs tilbyder de unge at komme i lejligheden som ligger i Rådhusstræde 8, hvor de kan benytte alle de faciliteter som Rette-kurs har. Og de unge har mulighed få at få støtte – og vejledning.

Hos Rette-kurs kan de smøre deres madpakke til næste dag, lave mad, slappe af og gå på Internettet. Her kan de unge også få hjælp til deres lektier, hjælp til at komme op om morgenen, samt de unge kan kontakte Rette-kurs døgnet rundt.